Συνεργασιες

Partners

Ως καλλιεργητές Φρακόσυκου πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν αρκετές συνεργασίες έτσι ώστε το προϊόν μας να φτάσει στο καταναλωτή στη καλύτερη δυνατή μορφή και στη καλύτερη τιμή, να γίνει ευρέως γνωστό και να έχει την επιτυχία που πραγματικά του αξίζει. Συνεργαζόμαστε και με άλλους παραγωγούς αλλά και με εταιρείες που δημιουργούν προϊόντα με βάση το φραγκόσυκο.

Αν θέλετε να αγοράσετε φραγκόσυκα (είτε ως φρούτο ή ως χυμό) ή δενδρύλια φραγκοσυκιάς ή φύλλα Nopales μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για συνεργασία οποιασδήποτε μορφής:
  • Θωμόπουλος Παναγιώτης - Τηλ.: 697 30 48 014 | e-mail: pana7894@gmail.com
  • Γεώργιος Σμυρνιός - Τηλ: 697 37 75 295 | e-mail: gsmyrnios5@gmail.com

Συνεργατες


Bonum TerraeH Bonum Terrae είναι μια Ελληνική εταιρεία τροφίμων και ελαιολάδου με βάση την Αθήνα. Με αφετηρία το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το μέλι και άλλα παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα κάνει εξαγωγές σε αρκετές χώρες τόσο στην Ευρώπη όσο και σε χώρες της Μέσης ανατολής και της Ασίας. Έχει επιλέξει να δημιουργήσει ιδιαίτερα προϊόντα με βάση το φραγκόσυκο. Μετά από αρκετή έρευνα και πειραματισμούς η Bonum Terrae δημιούργησε σάλτσες φραγκόσυκου, είτε γλυκόξινες όπως το Chutney είτε σάλτσες για μακαρόνια χωρίς ζάχαρη. Εκτός από τα τρόφιμα όμως, η εταιρεία επικεντρώθηκε και στα καλλυντικά κάτω από το brand Felis καθώς το φραγκόσυκο προσδίσει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο δέρμα όπως ενυδάτωση. Το φραγκόσυκο είναι πιά βασικό συστατικό των προϊόντων της εταιρείας Bonum Terrae που συνεχώς αναζητά νέα προϊόντα.


Κρεατεμπορική ΡούσσοςΗ Kρεατεμπορική Ρούσσος δραστηριοποιείται στο χώρο του κρέατος από το 1974 με το πρώτο κατάστημα στο Ψυχικό, μετά από λίγα χρόνια άνοιξε το δεύτερο κατάστημα στου Ζωγράφου και φτάνοντας στο σήμερα όπου υπάρχουν 5 καταστήματα στο σύνολο καθώς και η φάρμα Ρούσσος από την οποία προμηθεύονται τα καταστήματα μας εκλεκτά, ποιοτικά και πάνω απ' όλα ελληνικά κρέατα που φτάνουν στο πιάτο σας πάντα φρέσκα και με όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Η Κρεατεμπορική Ρούσσος κατάφερε να παντρέψει το ποιοτικό Ελληνικό κρέας με μια υπερτροφή, το ποιοτικό Ελληνικό φραγκόσυκο και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά νόστιμα προϊόντα!