Νεα

News


Περιοδικό Olive: Cactus Nopales (αλλιως φραγκoσυκα), το νeο Super Food

Τα νεαρά φύλλα του κάκτου (nopales) και των καρπών τους, της γνωστής μας φραγκοσυκιάς, είναι βασικό συστατικό της μεξικάνικης κουζίνας αφού το ψήνουν, το κάνουν ωμό σαλάτα, το κάνουν χυμό και το καταναλώνουν με χίλιους δυο τρόπους. Κι όμως η φραγκοσυκιά είναι αυτοφυές φυτό που συναντάμε παντού στην Ελλάδα και που μέχρι πρόσφατα δεν του δίναμε και πολλή σημασία…

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος στα προϊόντα μας στο περιοδικό olive εδώ.